Ontdek onze wereld

OVER ONS

Wij zijn een exclusieve SM studio, waar discretie, klasse en hygiëne op de eerste plaats staan. Iedereen wordt verwelkomt voor het realiseren van hun meest gewaagde seksuele fantasieën. Er zijn verschillende ingerichte kamers, elk voorzien van de nodige materialen en speelgoed.

Meesteres Tina, de hoofdmeesteres, zal u steeds ontvangen met een drankje. Er wordt voldoende tijd genomen voor een gesprek over al uw wensen en fantasieën. Dan kan u steeds vrijblijvend kiezen wat en hoe u het wil. Wij zijn voorzien van mooi ingerichte kamers en beschikken over een unieke buitenlocatie. Er is steeds de mogelijkheid om voor en na de sessie een douche te nemen.

Omdat gezondheid & hygiene voor ons zeer belangrijk zijn worden onze meisjes maandelijks gecontroleerd door Ghapro

Voor meer info of vragen kan je mij altijd mailen of telefonisch bereiken.

Meesteres Tina

Welke dromen en fantasieën jij ook hebt, je kan bij ons terecht.

De dames zijn zeer ervaren en zijn enorm begaan met alle facetten binnen de SM. Ons team bestaat uit SM’ers die allemaal hun eigen interesses en specialiteiten hebben. U kunt uw verhaal altijd aan ons kwijt, wij gaan daar serieus en discreet mee om.

Vertrouwen, veiligheid en hygiëne zijn altijd de hoofdvoorwaarden voor ons. Wij houden rekening met je vooraf aangegeven grenzen, maar zullen je altijd proberen te verleiden om je grenzen te verleggen. En wanneer je nieuw bent in deze boeiende wereld zullen we voorzichtig zijn met de opbouw van de sessie en je steeds meer nieuwsgierig maken naar meer.

Onze plek, waar jou fantasieën starten.

Ons huis heeft van buitenaf een neutrale uitstraling en u kunt op onze discrete prive parking gemakkelijk parkeren.